BY DISA SKINCARE

Välkommen till DISA- din professionella partner för hudbehandlingar. Vi är dedikerade att hjälpa dig att uppnå en frisk och strålande hud genom skräddarsydda behandlingar och personliga rekommendationer.

Vi förstår att varje individs hud är unik och har olika behov. Därför erbjuder vi en omfattande rad av professionella hudbehandlingar som är utformade för att lösa specifika hudvårdsproblem och förbättra hudens övergripande hälsa och utseende.

Microneedling / Dermapen 4

Få en uppstramad och fastare hud, samt ge din hud en fantastisk lyster med Microneedling behandlingar.

45 min 2295 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om Microneedling/Dermapen

Upplev den transformerande kraften hos Microneedling/Dermapen 4 för en förbättrad hudhälsa. Dermapen är en mycket populär, effektiv och avancerad microneedling-teknik som ger långvariga förbättringar av din huds hälsa.

Vad kan du förvänta dig av din Microneedling-behandling?

  • En strålande hudton som utstrålar vitalitet.
  • Stimulerad kollagenproduktion för fastare och ungdomligare hud.
  • Uppstramad och förnyad hud för ett mer ungdomligt utseende.

Undrar du om Microneedling är lämpligt för dig? Dermapen kan hantera olika bekymmer. Oavsett om du har märkt av slapp hud, rynkor, fina linjer, ärr eller förstorade porer på grund av åldrande, kan Dermapen/Microneedling vara den perfekta behandlingen för dig. Dermapen kan också behandla specifika områden på kroppen.

Vem kan dra nytta av Dermapen/Microneedling-behandlingar?

Microneedling är en mångsidig behandling som passar alla hudtyper, hudtoner och önskemål. Oavsett om du har torr, fet, glåmig hud, akne eller bekymmer som fina linjer, pigmentering eller bristningar kan Dermapen hjälpa dig att uppnå imponerande resultat.

Behandlingsprocessen inleds vanligtvis med en noggrann rengöring av din hud, följt av applicering av utvalda serum. Själva proceduren innefattar användning av sterila mikronålar som penetrerar huden och skapar mikrokanaler för att förbättra absorptionen av serumet. Djupet på nålarna varierar beroende på det behandlade området och behandlingens syfte. Nålarna som används vid Microneedling-behandlingar är små och liknar inte de som används vid injektioner, vilket gör proceduren generellt smärtfri. Efteråt applicerar våra skickliga estetiker en lugnande och kylande ansiktsmask för att stilla huden.

Vad kan vi behandla?

Microneedling fungerar väldigt bra på de allra flesta hudtyper och hudtillstånd tack vare att man anpassar nålarnas djup och hastighet efter varje enskild patient. Vanliga behandlingsområden är akneärr, solskador och hudföryngring som alla brukar svara mycket bra på behandlingen. Vilken behandlingsintervall och antal behandlingar som passar just dig hjälper vi dig att komma fram till när du besöker oss.

Finns det några biverkningar och vad bör du tänka på efter behandlingen?

Biverkningarna av Dermapen beror på det behandlade området. Vissa kunder kan uppleva mild rodnad och värme, vilket vanligtvis avklingar inom 24 timmar. Det är viktigt att följa de efterbehandlingsinstruktioner som ges. Individuell vägledning kommer att ges, men det är viktigt att undvika att röra vid ansiktet för att förhindra att bakterier kommer in.

Vad bör jag tänka på efter behandlingen?

Efter behandlingen syns oftast en lätt till kraftig rodnad, som ett bevis på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process i huden. Mängder av tillväxtfaktorer har frigjorts och bidrar till nybildning av kollagen och elastin. Rodnaden brukar till större del lägga sig efter några timmar men kan vara upp till ett dygn. Du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen (med undantag för nedanstående punkter). De eventuella reaktioner som kan upplevas ett par dagar efter är torrhet, flagnande och en lätt rodnad. Injektionsbehandlingar bör undvikas på området 2 veckor före och efter utförd behandling. Kraftfulla hudvårdsprodukter/receptbelagda preparat bör användas med försiktighet dagarna efteråt.

För att undvika infektion bör du helt avstå från följande det första dygnet:

  • Hård fysisk träning
  • Varma bad, jacuzzi eller bastu
  • Brun utan sol
  • Smink eller kraftfulla hudvårdsprodukter
  • Sol och UV-strålning

Försiktighet med sol är ett måste då huden är betydligt känsligare direkt efter en behandling och har därför lättare att bilda pigmenteringar om huden utsätts för UV-strålning. Grundtanken med Dermapen är dessutom att stimulera huden och öka dess egna produktion av kollagen och elastin, något som blir försämrat om man är oförsiktig med sol och UV-strålning. För optimalt resultat efter behandlingen bör man alltså dagligen använda sig av ett fullgott solskydd, oavsett väderlek och årstid.

För bokningar och ytterligare information, kontakta oss på: +46 739071380.

Microneedling & Kemisk peel

75 min 3250 SEK

Boka Nu

Face-Lift / Microneedling & RF/NBE1000

En kombinationsbehandling av Microneedling/Dermapen och NBE1000 för omedelbara och långtidsverkande resultat.

90 min 2995 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om Face-Lift / Microneedling & RF / NBE1000

Face-Lift, en kombinationsbehandling av Microneedling/Dermapen och NBE1000, erbjuder omedelbara och långvariga resultat. Ge din hud en lyftande och förbättrad hälsa med Face-Lift-behandlingen. Dermapen är en otroligt populär, effektiv och avancerad microneedlingmetod som förbättrar din hudhälsa både på kort och lång sikt. Vad kan du förvänta dig av din Microneedling-behandling? Din hud får en fantastisk lyster, din egen kollagenproduktion stimuleras och du får en fastare och mer spänstig hud.

Undrar du om Microneedling är lämplig för dig? Dermapen kan hjälpa till med olika hudproblem. Om du har märkt att din hud har blivit slapp med åldern, att du har fått rynkor och fina linjer, kanske har ärr eller synliga porer, då kan Dermapen/Microneedling/NBE1000 vara rätt behandling för dig. Med Face-Lift-metoden kan du också behandla områden på kroppen.

Vem kan genomgå Face-Lift med Dermapen/Microneedling/NBE1000-behandlingar? Dermapen är lämplig för alla hudtyper, hudtoner och önskemål. Oavsett om du har torr, fet, glåmig hud, akne, ärr, porer, fina linjer, pigmenteringar eller bristningar kan Dermapen vara till nytta. Observera att om din Dermapen-behandling kombineras med andra kliniska ingrepp kan proceduren skilja sig något från beskrivningen nedan.

Hur går behandlingen till? Behandlingen börjar alltid med en grundlig rengöring av din hud, följt av applicering av utvalda serum. Själva behandlingen innebär användning av små sterila nålar som penetrerar huden och skapar mikrokanaler som stimulerar din huds tillväxtfaktorer. De tidigare applicerade serumen tas sedan upp genom dessa mikrokanaler och ger en extra boost på djupet. Djupet som nålarna tränger in i huden varierar beroende på vilket område som behandlas och syftet med din behandling. Nålarna som används vid Dermapen-behandlingar är mycket små och skiljer sig från de som används vid till exempel injektioner, vilket gör behandlingen normalt sett smärtfri. Efteråt appliceras en lugnande ansiktsmask för att lugna och svalka din hud.

Finns det några biverkningar och vad bör jag tänka på efter behandlingen? Biverkningarna efter Dermapen-behandling beror på vilket område som behandlats. Vissa kunder kan uppleva mild rodnad och värme efter behandlingen, vilket vanligtvis försvinner inom ett dygn. Det är viktigt att följa de instruktioner du får efter din behandling. Råden kan variera beroende på individuella behov,

För bokning och mer information.

Kontakt:+46 739071380

Djuprengörande Ansiktsbehandling

Denna behandling fokuserar på djuprengöring och balansering av din hud. Behandlingen inkluderar hudanalys, rengöring, exfoliering, por-rengöring, ansiktsmask samt avslutande produkter.

Behandlingen och produkterna anpassas efter just din huds behov.

60 min 1100 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om ansiktsbehandling Klassisk djuprengörande

Vid din första behandling hos oss på DISA inleder vi alltid med en omfattande konsultation. Vi genomför en noggrann analys av din hud och ställer relevanta frågor för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar just dina unika behov.

Under behandlingen förblir vi dedikerade till att följa behandlingsplanen och övervaka resultaten noggrant.

Vår Djuprengörande ansiktsbehandling fokuserar på att rengöra din hud på djupet genom användning av skonsam peeling och effektiv portömning. Avslutningsvis applicerar vi en hudmask som är specifikt anpassad efter din hudtyp för att optimera resultaten.

Vår målsättning är att ge dig en professionell upplevelse som kombinerar noggrannhet och expertis för att främja en hälsosam och strålande hud. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och skapa en lugn och professionell miljö där du kan känna dig trygg och avslappnad.

Lita på oss för att ge dig den bästa vård och upplevelse för din hud. Kontakta oss idag för att boka din första behandling och låt oss hjälpa dig att uppnå en vacker och välmående hud.

Under den Djuprengörande ansiktsbehandlingen ser vi till att fokusera på att få din hud ren bla med hjälp av peeling samt portömning. Behandlingen avslutas med en mask anpassad för din hudtyp.

Ansiktsbehandling med avslutande massage

Klassisk ansiktsbehandling som stimulerar cellförnyelsen med lymfdränerande massage

60 min 1300 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om ansiktsbehandling med avslutande massage

Vår Ansiktsbehandling med avslutande massage är en skönhetssession som kombinerar hudvård och avkoppling för att ge dig en komplett och välbefinnande upplevelse. Under 60 minuter får du njuta av skräddarsydd vård och avslappnande beröringar för att ge din hud och ditt sinne en total förnyelse.

Behandlingen börjar med en noggrann rengöring och exfoliering av huden för att avlägsna orenheter och döda hudceller. Därefter appliceras en ansiktsmask som är speciellt utvald för att passa din hudtyp och behandlingsbehov. Masken arbetar för att återfukta, balansera eller ge näring åt huden, beroende på dina specifika önskemål.

Under behandlingen använder vi också olika tekniker för att ge dig en avkopplande och stimulerande ansiktsmassage. Denna massage hjälper till att förbättra cirkulationen, främja avslappning och ge en naturlig glow till huden. Du kommer att känna dig lugn och revitaliserad medan dina spänningar och stress försvinner.

Våra erfarna hudterapeuter är dedikerade till att skapa en personlig och professionell upplevelse för dig. De kommer att anpassa behandlingen efter dina specifika hudvårdsbehov och målsättningar, samtidigt som de tar hänsyn till eventuella hudproblem eller känsligheter du kan ha.

Ge dig själv en stund av välbefinnande och ta hand om din hud med vår Ansiktsbehandling med avslutande massage. Du kommer att uppleva en djupgående rening, återfuktning och avkoppling för både din hud och ditt sinne. Boka din session idag och låt oss ta hand om dig på bästa möjliga sätt.

PRX-T33 Ansikte

PRX-T33 är en unik biorevitaliserande och djupgående anti-age behandling som återskapar hudens volym och motverkar nedbrytandet av huden.

45 min 1900 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om PRX-T33 Ansikte

Vi kan nu stolt presentera PRX-T33

EN NÅLFRI BIOREVITALISERANDE ANTI-AGE BEHANDLING SOM ÄR DET ABSOLUT SENASTE INOM SKÖNHESINDUSTRIN!

Känner du att din hud ser trött, sliten och livlös ut? Har du problem med pigmenteringar, torrhet, slapp hud eller ytliga rynkor?

Då kan vi STARKT presentera PRX-T33, en effektiv och nålfri antiage-behandling som utförs på endast 30min, vilket dessutom passar alla olika hudtyper samt åldrar!

Denna magiska behandlingsmetod ger fina resultat redan efter endast ett behandlingstillfälle även om en kur á 4 behandlingar behövs för full effekt. Ålderstecken eliminieras på ett effektivt sätt genom dess serum som slussas och masseras in i huden. PRX-T33 är en ny och revolutionerande behandling som arbetar hudföryngrande och är helt smärtfri. Serumet interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer.


PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel som utvecklats sedan 2006 av medicinska experter. Serumet är klassad som medicinsk produkt och är CE-märkt, med innehållande av tre aktiva ingredienser som består utav TCA, väteperoxid & kojlilsyra. Det är alltså ett avancerat serum som effektiv agerar föryngrande och kan utföras under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet.

PRX-T33/Microneedling

PRX-T33 är en skin tightening behandling och microneedling arbetar mot ojämn hudstruktur. En kombination mellan PRX-T33 & microneedling jobbar både ytligt och djupgående för de mest effektiva resultaten. Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen.

75 min 3250 SEK

Boka Nu

PRX-T33 Ansikte + Hals

45 min 2395 kr


Boka nu

Innehåll som kan döljas

PRX-T33 & NBE100 Ansikte + Hals

Känner du att din hud ser trött, sliten och livlös ut? Har du problem med pigmenteringar, torrhet, slapp hud eller ytliga rynkor?

75 min 3250 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

PRX-T33 & NBE1000 Ansikte + Hals

Vi kan nu stolt presentera PRX-T33

EN NÅLFRI BIOREVITALISERANDE ANTI-AGE BEHANDLING SOM ÄR DET ABSOLUT SENASTE INOM SKÖNHESINDUSTRIN!

Känner du att din hud ser trött, sliten och livlös ut? Har du problem med pigmenteringar, torrhet, slapp hud eller ytliga rynkor?

Då kan vi STARKT presentera PRXT-T33, en effektiv och nålfri antiage-behandling som utförs på endast 30min, vilket dessutom passar alla olika hudtyper samt åldrar!

Denna magiska behandlingsmetod ger fina resultat redan efter endast ett behandlingstillfälle även om en kur á 4 behandlingar behövs för full effekt. Ålderstecken eliminieras på ett effektivt sätt genom dess serum som slussas och masseras in i huden. PRX-T33 är en ny och revolutionerande behandling som arbetar hudföryngrande och är helt smärtfri. Serumet interagerar in i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens naturliga tillväxtfaktorer.


PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel som utvecklats sedan 2006 av medicinska experter. Serumet är klassad som medicinsk produkt och är CE-märkt, med innehållande av tre aktiva ingredienser som består utav TCA, väteperoxid & kojlilsyra. Det är alltså ett avancerat serum som effektiv agerar föryngrande och kan utföras under alla årstider utan att orsaka ljuskänslighet.
RF/NBE 1000 är revolutionerande skönhetsbehandlingar utan kirurgiska ingrepp. Resultatinriktade behandlingar som är ljuvliga och resultaten syns direkt! Effektivt-smärtfritt-hållbart. Med NBE-utrustning utförs skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte med hjälp av radiofrekvens och värme, det vill säga elektromagnetiskt estetiska behandlingar.

De aktiva ingredienserna slussas effektivt ner på djupet i huden och ger cellerna energi. Huden stärks upp och tillväxten av nya celler stimuleras. En säker och effektiv behandling. En metod för hudföryngring, ofta med synbara effekter och en långsiktig förbättring av hudens struktur.

3D Microblading/ Phi-brow

Återbesök efter 4-5 veckor ingår.

Boka Nu 4500 SEK

Heal Massage

En härlig behandling som ger djup avkoppling och får huden att stråla.

Boka Nu 1200 SEK

Innehåll som kan döljas

Läs mer om Heal Massage

En härlig behandling som ger djup avkoppling och får huden att stråla.
Med kraniosakral terapi, bindvävsmassage, lymdränage, djupgående massage och akupressur får du so m resultat en välbefinnande behandling för din hud och ansikte.
En avkopplande behandling för både kropp och själ.

IS CLINICAL Fire & Ice Peeling

Det finns en anledning till varför denna behandling är så populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under samma smeknamn.

60 min 1900 SEK

Boka Nu

Innehåll som kan döljas

Läs mer om IS CLINICAL Fire & Ice Peeling

Fire & Ice är en exklusiv behandling som levererar synliga och långsiktiga förbättringar i hudens struktur och utseende. Denna fruktsyra-behandling rengör på djupet och rekommenderas till personer som har hyperpigmentering, fina linjer, akne, eller bara vill påskynda cellförnyelsen. Du får ett direkt resultat!


FIRE: Den kraftfulla Intensive Resurfacing Masque exfolierar och återupplivar huden genom dess potenta ingredienser såsom fruktsyror, extrakt, vitaminer och antioxidanter.

ICE: Den andra masken är den svalkande, lindrande och fuktgivande Rejuvenating Masque som innehåller hyaluronsyra, aloe vera samt med flera aktiva extrakt. Har du en aktiv rosacea använder vi endast denna masken.

Utöver maskerna använder vi en särskild kombination av iS Clinicals serum och krämer. Det finns en anledning till varför denna behandling är så populär bland stjärnorna i Hollywood, där den också går under smeknamnet