ANSIKTSBEHANDLINGAR

OM ANSIKTSBEHANDLING
Våra ansiktsbehandlingar är effektiva, resultatinriktade och en fantastisk upplevelse. Med hjälp av våra avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse för optimal hudhälsa och resultat. Kombineras kärna med våra andra avancerade behandlingar.

SÅ GÅR BEHANDLINGEN TILL

ANSIKTSBEHANDLING 30 MIN
Den perfekta behandlingen för dig som har ont om tid eller som vill komma oftare för att behandla specifika hudtillstånd. Ingår peeling/exfoliering, djuprengörande portömning eller intensiv behandling med serum och mask, avslutande mjukgörande produkter. Behandlingen anpassas efter ditt hudtillstånd.

ANSIKTSBEHANDLING 60 MIN
I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, peeling/exfoliering, ångbad, portömning, intensiv behandling med serum och mask. Vid behov förstärker vi även behandlingen med djupgående apparatur utefter ditt hudtillstånd. Behandlingen avslutas med individuellt inriktade produkter.

ANSIKTSBEHANDLING 90 MIN
En effektiv och avkopplande behandling med avancerade produkter. I denna behandling ingår rengöring, hudanalys, peeling/exfoliering, ångbad, portömning, brynplock, massage för ansikte, hals och dekolletage samt intensiv behandling med serum och mask. Vid behov förstärker vi även behandlingen med djupgående apparatur utefter ditt hudtillstånd. Behandlingen avslutas med individuellt inriktade produkter.

ANSIKTSBEHANDLING UNGDOM 60 MIN
En ansiktsbehandling anpassad för den yngre huden med fokus på djuprengöring. I denna behandling ingår hudanalys, peeling, ångbad, portömning, mask samt avslutande produkter.

 Boka din behandling idag och låt oss ta hand om dig på bästa möjliga sätt.