RF/NBE1000

RF/NBE1000, erbjuder omedelbara och långvariga resultat. Ge din hud en lyftande och förbättrad hälsa. RF är en otroligt populär, effektiv och avancerad metod som förbättrar din huds hälsa både på kort och lång sikt. Vad kan du förvänta dig av din behandling. Din hud får en fantastisk lyster, din egen kollagenproduktion stimuleras och du får en fastare och mer spänstig hud.


RF radiofrekvens är en icke kirurgisk metod, men effektfullt som ett ansiktslyft. Hettar upp kollagenet i det djupa hudlagret vilket bildar nytt kollagen som stramar upp, lyfter, slätar ut huden, och minskar rynkor.

RF står för ”radiofrekvens behandling” och är en väl beprövad behandlingsteknik för att uppnå fastare och stramare hud. Den är erkänd för att minska uppkomsten av rynkor och öka elasticiteten och är sedan lång tid en känd behandlingsmetod för att på ett effektivt sätt uppnå en fastare och stramare hud. RF-behandling är också en behandling för att reducera fett och det fungerar på hela kroppen men används främst för ansiktet.

Vad kan vi jobba på?

  • Förbättring av kindernas spänstighet
  • Minskning av rynkor och kråksparkar
  • Stärkning av huden, förbättring av blodcirkulation
  • Borttagning av hängande kinder
  • Förbättring av fasthet och borttagning av slapphet
  • Reducering av hängande haka
  • Förbättring av ansiktsovalen
  • Reducering av nasolabialveck
  • Förbättring av lymfcirkulation-stimulerar därmed fibroblaster att producera och regenerera kollagenfibrer


Reducering av lokal fettvävnad och minskning av celluliter minskning av ärrens djup. NBE 1000 behandlar linjer, rynkor, slapp hud, acne, rosacea och ärr.Om du har märkt att din hud har blivit slapp med åldern, att du har fått rynkor och fina linjer, kanske har ärr eller synliga porer, då kan Dermapen/Microneedling/NBE1000 vara rätt behandling för dig. Med Face-Lift-metoden kan du också behandla områden på kroppen.

Vem kan genomgå Face-Lift med Dermapen/Microneedling/NBE1000-behandlingar? Dermapen är lämplig för alla hudtyper, hudtoner och önskemål. Oavsett om du har torr, fet, glåmig hud, akne, ärr, porer, fina linjer, pigmenteringar eller bristningar kan Dermapen vara till nytta. Observera att om din Dermapen-behandling kombineras med andra kliniska ingrepp kan proceduren skilja sig något från beskrivningen nedan.

Hur går behandlingen till? Behandlingen börjar alltid med en grundlig rengöring av din hud, följt av applicering av utvalda serum. Själva behandlingen innebär användning av små sterila nålar som penetrerar huden och skapar mikrokanaler som stimulerar din huds tillväxtfaktorer. De tidigare applicerade serumen tas sedan upp genom dessa mikrokanaler och ger en extra boost på djupet. Djupet som nålarna tränger in i huden varierar beroende på vilket område som behandlas och syftet med din behandling. Nålarna som används vid Dermapen-behandlingar är mycket små och skiljer sig från de som används vid till exempel injektioner, vilket gör behandlingen normalt sett smärtfri. Radiovågor/ Radiofrekvens som vanligen kallas även thermalifting, orsakar lokal uppvärmning av kollagenfibrer och deras krympning, vilket stimulerar vävnaden för att producera ökad mängd av kollagen, som fyller ut den tomma platsen som uppstått till följd av krympning eller förlust av kollagenprotein. Redan efter första behandling syns tydliga resultat. För bästa resultat bör man göra ca: 6 behandlingar. Efteråt appliceras en lugnande ansiktsmask för att lugna och svalka din hud.

Finns det några biverkningar och vad bör jag tänka på efter behandlingen? Biverkningarna efter Dermapen-behandling beror på vilket område som behandlats. Vissa kunder kan uppleva mild rodnad och värme efter behandlingen, vilket vanligtvis försvinner inom ett dygn. Det är viktigt att följa de instruktioner du får efter din behandling. Råden kan variera beroende på individuella behov.

Reducering av ärr, orenheter, pigment, ojämnheter och fina linjer är bara några av fördelarna med behandlingen.

För bokning och mer information.

Kontakt:+46 739071380