Klassisk djuprengörande ansiktsbehandling

Vid din första behandling hos oss på DISA inleder vi alltid med en omfattande konsultation. Vi genomför en noggrann analys av din hud och ställer relevanta frågor för att skapa en skräddarsydd behandlingsplan som passar just dina unika behov.

Under behandlingen förblir vi dedikerade till att följa behandlingsplanen och övervaka resultaten noggrant.

Vår Djuprengörande ansiktsbehandling fokuserar på att rengöra din hud på djupet genom användning av skonsam peeling och effektiv portömning. Avslutningsvis applicerar vi en hudmask som är specifikt anpassad efter din hudtyp för att optimera resultaten.

Vår målsättning är att ge dig en professionell upplevelse som kombinerar noggrannhet och expertis för att främja en hälsosam och strålande hud. Vi strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet och skapa en lugn och professionell miljö där du kan känna dig trygg och avslappnad.

Lita på oss för att ge dig den bästa vård och upplevelse för din hud. Kontakta oss idag för att boka din första behandling och låt oss hjälpa dig att uppnå en vacker och välmående hud.

Under den Djuprengörande ansiktsbehandlingen ser vi till att fokusera på att få din hud ren bla med hjälp av peeling samt portömning. Behandlingen avslutas med en mask anpassad för din hudtyp.